perjantai 7. joulukuuta 2012

5th Avenue5th Avenue


5th Avenue on New Yorkin kuuluisin ja kallein shoppailukatu jonne päätimme mennä jo ensimmäisenä päivänä käyttämään vapaa-aikamme. Katu on melko pitkä ja siellä sijaitsee muun muassa kuuluisa Applen kauppa, jonka näimme heti kun saavuimme paikalle. Päätimme lähteä vain kävelemään eteenpäin kunnes tulisi joku kiva kauppa vastaan ja heti ensimmäisenä menimme Abercrombie&Fitchiin, jossa oli pakko ottaa kuvat komeiden miesten kanssa, jotka mainostivat kauppaa. Linda ja Vilma katosivat heti sisälle ja päätimme lähteä jatkamaan, sillä odottamisessa olisi kestänyt liian kauan. 

5th Avenuella oli paljon kalliita kauppoja, esimerkiksi Louis Vuitton ja Gucci joihin emme menneet tuhlaamaan rahojamme, mutta kävimme kuitenkin Michael Korsin myymälässä etsimässä Michellelle laukkua, mitä ei kuitenkaan löytynyt. Aika kului nopeasti sillä 5th Avenuelta löytyi myös hieman halvempia kauppoja, joista löysimme ostettavaa. 

Näimme kadulla muutakin kuin kauppoja, esimerkiksi hienon Trump Towerin ja muitakin korkeita pilvenpiirtäjiä. 5th Avenue tuli meille tutuksi matkan aikana, sillä kävelimme sitä pitkin melko usein.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti